El Gironella realitza la seva presentació davant de 300 persones

Tot un èxit. Aquest va ser el resultat de la presentació dels equips de futbol base realitzada el passat divendres dia 8 de desembre a les 17:00 al Local del Blat, com a preludi de la Quina.

L’acte, presentat per l’humorista berguedà Xavi Prat, va començar a les 17:10 de la tarda i durant mitja hora els jugadors del futbol base en van ser els protagonistes. Cada equip va tenir el seu moment per desfilar per la passarel·la del Local del Blat quan eren cridats a l’escenari per part de l’speaker. A mesura que els equips anaven desfilant, aquests es quedaven a sobre l’escenari, fet que va provocar que, un cop finalitzat l’acte amb la desfilada del primer equip, hi haguessin més de 120 jugadors a sobre l’escenari, un fet històric pel club.

Amb la posterior foto de família, es va donar pas a la desfilada d’alguns dels jugadors dels equips de la base que van presentar les noves segones equipacions -de color blau- i els nous xandalls -de color groc-, que enguany han canviat la imatge del club.

Tot seguit, després de realitzar alguns retocs en el muntatge de l’escenari, es va donar inici a la Quina, que va aplegar al Local del Blat unes 500 persones. Durant quatre hores tots els assistents van riure i van passar una bona estona mentre jugaven al bingo. D’aquesta manera, el club va recuperar la Quina i va unificar dos actes que mai no s’havien realitzat junts. El Local del Blat en va ser el lloc ideal per realitzar-ho i des del club se’n va fer una valoració més que positiva.

Tot plegat en un pont de la Puríssima que ens ha deixat sense futbol. Per aquest motiu, el propi club vol agrair a tots la seva assistència en l’acte organitzat, als col·laboradors que ho van fer possible i aprofitar per desitjar un bon Nadal a tothom!