Informació

Gironella

XVIII TORNEIG FUTBOL BASE VILA DE GIRONELLA

– El TORNEIG:

Els dies 30 i 31 de març, el CF Atlètic Gironella organitza la divuitena edició del Torneig de Futbol Base Vila de Gironella en les categories de prebenjamí, benjamí i aleví. La filosofia del Torneig és la de ser la FESTA del futbol base, on els nens i nenes s’ho passin bé jugant a futbol i, a més, puguin competir.

El Torneig es disputarà en la modalitat de futbol 7 i la competició tindrà una primera fase regular en forma de lligueta. Posteriorment, els equips classificats, disputaran eliminatòries fins arribar a la final.

– EL PROGRAMA:

Torneig: 30 i 31 de març de 2018.

En cap de les tres categories hi haurà presentació dels equips prèvia al torneig.

– LES CATEGORIES:

Prebenjamí: nascuts el 2010-2011

Benjamí:  nascuts el 2008-2009

Aleví: nascuts el 2006-2007

– ON DINAR

Al llarg dels dos dies de torneig, el club oferirà un servei de menú infantil. Els equips que ho desitgin podran reservar aquest servei amb antelació fent-ho saber a la organització marcant-ho a la llista d’inscripció que tots els clubs hauran d’entregar o quan comenci el torneig, abans de començar o en finalitzar el seu partit, ho hauran de fer saber a la taula. Depenent dels horaris, l’organització els assignarà el millor horari per a cada equip. El preu total és de 12 euros. El menú inclou:

 • Primer plat: Macarrons
 • Segon plat: Nugguets botifarra amb patates roses de guarnició
 • Postres: Iogurt
 • Beure: Aigua
 • A més a més: Un entrepà per esmorzar o berenar

Recordem que els equips que desitgin aquest servei ho hauran de fer saber amb la màxima antelació possible a l’organització. Si hi ha germans de jugadors que també es quedaran a dinar s’ha de fer saber. L’organització ha ser saber el nombre total de nens de cada equip que utilitzaran el servei.

Com que els entrenadors, que tindran el dinar gratuït, ja s’encarregaran dels nens, els pares teniu varies opcions. Podeu dinar al camp, fent ús del servei d’entrepans que hi haurà tot el dia o podeu anar a dinar a qualsevol dels restaurants del poble que us adjuntem a continuació:

 • Bar Restaurant Cal Pajares. Situat al carrer Nuestra señora de la luz, 16 a la Font dels Torracs (Gironella). Per a fer la reserva, truqueu al 93 822 83 90.
 • Restaurant Skitx. Situat a la Plaça Pi i Maragall, 22 de Gironella. Per fer la reserva, truqueu al 93 825 06 34.
 • Bar-Restaurant Gironella. Situat a l’Avinguda Catalunya, 83 (Gironella). Per fer la reserva, truqueu al 93 825 01 80.
 • Restaurant La Destil·leria. Situat a l’Avinguda Catalunya, 14 (Gironella). Per fer la reserva, truqueu al644 89 18 88.
 • Bar Restaurant Arsenal. Situat a l’Avinguda Catalunya, 20 (Gironella). Per fer la reserva, truqueu al 93 825 14 87.
 • La Taverna. Situat a l’Avinguda Catalunya, 93 (Gironella). Per fer la reserva, truqueu al 93 825 16 14.

Per descarregar el dossier informatiu complet del torneig feu click en el següent enllaç: Dossier informatiu Setmana Santa

casa

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.